DISSENY I PROGRAMACIÓ WEB


Li realitzem la seva pàgina web corporativa o el seu catàleg per vendre online de forma personalitzada i encarada a un bon posicionament. Estudiem les seves necessitats i li oferirem solucions. Oferim també la implementació, configuració i redisseny de portals, botigues online i blogs i la seva corresponent formació per al manteniment del portal: WordPress, Joomla...

Disseny i programació web

Internet és un aparador obert al món les 24 h. del dia, els 365 dies de l'any. La principal funció és captar clients i continuar servint als que ja ho són. La manera més fàcil de tenir presència a Internet és disposar d’una pàgina web.
Realitzem la seva pàgina web corporativa i catàleg online amb solucions personalitzades, que sigui accessible i fàcil de fer servir. Triem en cada cas, el tipus de llenguatge més adient per al seu website (HTML5, PHP, MySql, Java, ActionScrip, altres), o bé fem una combinació de diferents llenguatges intentant que la web s’adapti als diferent dispositius: PC de sobretaula, portàtil, mòbil, tablet, etc.
Internet és un dels mitjans més adients, no només per mantenir una relació fluida i eficient amb els seus clients, sinó també per donar-se a conèixer a nous clients, fent que clients potencials els trobin, en comptes de ser vostès qui els cerquin a ells.
Oferim també redisseny web per millorar la seva imatge corporativa existent i optimitzar-la per guanyar amb:
- accessibilitat per a cercadors.
- usabilitat pels visitants, fent-la fàcil de navegar.

Per això, cal planificar una estratègia adequada a l’hora de desenvolupar la nostra presència a Internet. No n'hi a prou amb un bon disseny web, una estratègia de posicionaments SMO, SEO i SEM i actuar amb una acurada programació web que faciliti les coses als grans cercadors com Google, Yahoo, MSM, Altavista, Ask, Lycos, entre altres.

Per tal d’assolir els objectius establerts, podrem apostar pel posicionament SEO, el SEM, o bé pel posicionament SMO; pels tres, o bé per dos d'ells.
En aquests moments, les estratègies SMO són les que millor ajuden al nostra posicionament. Cal establir un estret lligam entre la nostra pàgina web i les xarxes socials/mitjans socials.

Intentem que les seves pàgines web deixin de ser estàtiques en quant a continguts, i les deixem preparades per interactuar amb els seus clients actuals i clients potencials, oferint lligams a través dels mitjans socials o social media.
Ara més que mai ha arribat el moment d’escoltar els seus clients, de saber què necessiten, què demanen, què els interessa, quin perfil tenen, i també què pensen del vostre producte o servei i què opinen sobre el seu sector. És per això, que el diàleg es fa imprescindible cada vegada més.

AAVV les Escodines

A. V. Escodines

www.escodines.cat

L'encert. cortines, tendals ...

Lencert

www.lencert.com

Màgia Magicus

Màgia Mágicus

www.magicus.es/magia/

Planxisteria Industrial M. Vidal

PI. M. Vidal

www.planxmvidal.com

Planxisteria del automòbil a Manresa

Què fer ?

www.moncars.cat

Taverna Spritdevi

Hidraulica Calvet

www.hidraulicacalvet.com

HTML5

El HTML5 (HyperText Markup Language, versió 5) és la cinquena revisió del llenguatge de programació de la World Wide Web. Actualment el HTML5 està en fase BETA.
El que pretén aquesta nova versió és redissenyar el codi per actualitzar-lo a les noves necessitats que demana la web d’avui, consistent bàsicament en afegir-hi semàntica (que ja comença a ser imprescindible per els cercadors, a l’hora de classificar la gran quantitat d’informació que es troba a la xarxa) i accessibilitat (requerida per el dinamisme de les pàgines web que optin per la funcionalitat i la interacció amb els visitants), de manera que, mica en mica s’aniran assemblant més a aplicacions que a documents .